[

Monday, November 30, 2009

AF BEAUTY & SPA

Helo..
Nak story pasal AF BEAUTY & SPA...nilah tempat kerja wawa..di Wangsa Maju...Jadi sapa2 yang nak memanjakan diri 2..sila2 lah ke spa akak wawa yeee...klu nak tau dgn terperinci..boleh pegi ke My Blog List..cari AF BEAUTY & SPA klik kt situ...mcm2 ada...So layan ja lah pic2 kat bawah nii yop...Layannnnn....Zassssss...


Inilah meja wawa..

Product2 yang AF Beauty & SPA gunakan..iaitu Seaweed..sejenis umpai laut...

Dalam Bilik Sauna..mmg best masuk dlm Bilik Infared Sauna niii...Bilik nilah yang Kuman pernah masuk...So u all bayangkanlah betapa BESARNYA Bilik Sauna nii..Hehehe...

Time ni tgh buat Purifying Facial...ni normal facial la..untuk kulit yg kurang bermasalah..Harga? RM45

Nie tgh stim..stim ni untuk membuka liang2 roma...senang untuk step seterusnya...iaitu picit jerawat...auw!! sakitnya...

Ni Bilik Massage & Scrub...sapa2 yang sakit2 badan atau nak melicinkn badan dtglah Siniii...Harga? RM55

Ni sambil mandi Jaccuzzi..therapist akan urutkan dr kepala sampai bahu...best sgt...

Mandi di Jaccuzzi...Mandi Jaccuzzi ni ada 2 jenis mandian..antaranya, mandi susu & mandi Aura Seri..Harga? RM 65

Baru lepas buat Sauna selama 45mnt...ringgan sikit badanku...Harga? RM50

Gambar dr luar Bilik Sauna...dlm bilik ni ada lagu & lampu yang berwarna-warni..
So dtglah beramai2...di AF BEAUTY & SPA..di WANGSA MAJU...
SO ENJOYYY!!!!!

ALBUM STACY

First Buah Tangan Dr Stacy Untuk Peminatnya...
Punyalah susah nak dptkn album Aku Stacy nii..kedai yang ke 6 baru wawa jumpa..ni pon tinggal 1 ja..mmg panas Album Stacy niii...Mcm pisang goreng...goreng pon sodap..hahaha..so pada yang belum dptkan album nii..dptkan lah sekarang!!! lagu2 semuanya best2...So Layannnn..Zassss...


Firstime jumpa stacy terus dpt signature daripada stacy...tq stacy..


List2 yang terdapat di dalam Album Aku Stacy..


Pose istimewa dari stacy..."Alamak Terlebih Sudah.."
x sabar menanti Album Ke-2 dari Stacy...TUNGGUUUU!!!

KENANGAN

Helo..
entry kali ni berbeza cikit...nak imbas cite lama2..time kerja dekat Watsons JB...time ni tempat kerja aku ada buat Anual Dinner & Dance 2005...dgn tema Specky Nite...2 yg kena pakai speak mata...dah 4thn berlalu...tp aku ttp mantain you...Hahaha...Dinner kali ni best cikit...Coz aku join main game skali...tp byk2 game yg aku join, game nilah yg byk meninggalkn kesan pd aku...mana x nya..game nilah yg paling lawak...aku kena tukar jantina...Wahkakaka....Layan ja lah pic2 kat bawah niii ok...Zasssss...

Ni baru mula solekkn..malu giler time niii...hahaha..

Hampir siap transformasi...bertungkus lumus makeup disigner aku..Hehehe..aku wakil stor Plaza Angsana Jb (PA)..


yg ni plak...time aku tgk brek mkn...sempat ag p round the world niii...time ni kat Plaza Angsana ada Pameran Binatang...so byk giler binatang2 yg ada time 2...tp byk2 binatang yg ada, aku berkenan dgn binatang niii...nama binatang niii...Ular Sawa..berat die aku x pasti...Yang pasti aku ag berat dr Ular Sawa niii..ahaks..tp Ular ni mmg berat..sampai sengget bahu aku..hehehe..time ni aku di cabar oleh rakan2 sekerja aku...so dgn berani dan pantang di cabar..aku pon apa ag, trus mintak brother ni ular...tp dlm masa yg sama...TAKOTTTT!!!! Hahaha...senyum dlm paksaan..hehehe...ramai giler tgk aku nii..dah mcm ada fasion show plak...

Sunday, November 29, 2009

MAJALAH SENSASI


Jangan jeles semua...wahhh!!! Hehehe..


Helo..
Nak story sikit pasal Ruangan Lepak Selebriti bersama Stacy...mmg best time nii...Wawa, Mae, Sniper, Kai & Zack buat kejutan untuk stacy...Aku siap bawak anak buah lagi nii...Actually just teman aku ja..tp? bila si aira ni nampak ja stacy, terus melekat...kesian stacy kena melayan karenah anak buah aku yang sorang nii...sorry ye stacy...Hehehe..nak x nak, terpaksalah aira join skali...sementara menunggu stacy dtg..sempat lagi kami menyumbangkan sore yang dh mmg sumbang nii...Wahkaka...tp sore aku lah yang paling sumbang..ahaks..Dgn sportingny Mami X pon, menyumbangkn 1 lagu cina..Firstime dgr Mami X nyanyi tau..best jugak sore Mami X nii...Rugi sape2 yg x penah dgr...secara exclusive ag..hehehe..Firstime muka masuk majalah nii...Hahaha...Satu Johor beli Majalah Sensasi...padahal kena ugut..ahaks..mmg hapening giler..tq to all staff superstar Karaoke di Wangsa Maju..coz sudi melayan kami...Layannn...


Cak!! hallieewwwww...



Meremang bulu roma aku time stacy nyanyi lagu If I Aint Got You nyanyian Alicia keys...sambil duduk pon boleh nyanyi tanpa sumbang tau..Tgk aira 2..sampai terpegun melihat stacy nyanyi..

Memang romantik giler sniper & stacy nyanyi..sentap irwan shah & acha..hehehe..


Saturday, November 28, 2009

DI SEBALIK TABIR

Helo..
actually aku nak sambung entry yang lepas...pasal kenduri rumah akak aku ari tuuu...tgh2 time kenduri, ada jualan penghabisan stok!!..hahaha...apalagi semua sedara mara aku boronglah..tp...? korang layan jew la pic2 kt bawah niii..motip? hahah..
tp banyak2 customer...aku sorg yang paling tension..arg!!!

nilah org yang menjual..laku mmg laku, tapi...semua HUTANG!!! bankrup2..Hahaha..senyum dalam paksaan...motip?

yeye jew cuba..tp bayar x jugak..Huhuhu..

banyak borong kak? tp nak bayar cukup bulan..hampeh!!! "terbang duit aku.." hahaha..

ni pilih ja..tp belom tentu beli..Huhuhu..

sempat lagi menjual krongsang niii..

Monday, November 23, 2009

HAPPY BESDAY RADIN KALTHOM


HAPPY BESDAY MY MOTHER...


HELO...

Pada 21hb rumah akak aku ada buat kenduri..memang setiap bulan family aku ada buat kenduri keluarga..untuk bulan november ni turn akak aku..so ramailah sedara mara dari Johor
turun kL..lepas buat kenduri..kitaorg akan sambut besday untuk bulan november...so dlm bulan nov. ni..adalah besday mak aku..HAPPY BESDAY MAK..tp bkn mak aku sorg, ada 6 org lagi..tp yang datang cuma 3org ja..dan yang paling speacialnya dalam bulan nov ni..ada ucapan dari STACY...so layan ja pic & video kat bawah nii..





video

Ucapan Dari Stacy



wajah2 yang sambut bulan November...

Radin Kalthom..Radin Alijah & Alia Aminah



Acara penyampaian hadiah..(mcm sukan plak...hahaha)


Kek khas utk bulan November..nyum3..




Saturday, November 21, 2009

TAHNIAHHHH STACYYYYYY....

TAHNIAH STACY COZ DAPAT KE ANUGERAH JUARA LAGU 24
auwww..




YEAHHHH!!! MASUK FINALLL
ALAMAK!! TERLEBIH SUDAHHHH...

Friday, November 20, 2009

DEBARAN

HALLUUUU...
NAK STORY PASAL DEBARAN MUZIK2 MALAM NIII...
RASANY MLM NI SEMUA STACYFRENZ..NUBIES..SABUNIAN..MENUNGGU D DEPAN TV...MANA X NYA, MLM NIKAN RESULT MUZIK2..LAGU MANA YANG LAYAK KE FINAL...HOPE STACY & NUBHAN DPT KE ANUGERAH JUARA LAGU KE 24...KLU DAPAT..2 SATU BONUS UTK STACY & STACYFRENZ...NUBHAN & NUBIES..AKU YAKIN STACY & NUBHAN MESTI DPT PUNYA...TAPI HATI AKU LEBIH YAKIN LAGU STACY YANG DAPAT KE ANUGERAH JUARA LAGU...HEHEHE...MUDAH2AN SABUN DAPAT KE
ANUGERAH JUARA LAGU LAAA...
HIP HIP HUREYYYYYYYYYYYYYY....GO! STACY! GO!..GO! NUBHAN GO!

ALAMAK TERLEBIH SUDAHHH...! CAYALAHHH...!

Wednesday, November 18, 2009

BUAH HATI

Halluuuu...
Nak share sikit pasal anak buah wawa yang paling wawa syg...nama die Adam Faqkri...tp wawa panggil adam bucuk..Hehehe..adam ni baru umur 1thn 3bln..so die baru blajar cara2 nak gosok gigi..Hehehe..so sweet..sampai batok2..nak tau camne adam gosok gigi..layan video kat bawah niii...



video

Adam Faqkri Bin Mohd Faithtullah

Tuesday, November 17, 2009

AKIM AF7



halluuu..

Aku saja jew nak buat entry nii..coz aku suka sgt time pic nii..pic aku dgn akim AF7...yg bestny time nii, ape saja pose yang akim buat, aku ikut...Hehehe..tue yang best..Congrats gak buat akim coz terpilih top 5 semifinal muzik2...Hope dpt p Anugerah Juara Lagu..


Firstime jumpa akim..time ni tgh mkn dekat rest. mamak..baru abis tgk semifinal muzik2..

SEMI FINAL MUZIK-MUZIK

Halluuuu...Aku nk story sikitla pasal semi final muzik2..Jumaat lepas aku p Semi Final Muzik2..sampai sanggup mintak cuti dgn bos aku nii...ada lg semangat sampai sanggup dtg dgn tongkat lg tau..semangat sudah!!!..Hehehe..tp sib baik dpt..Dgn hadirny aku n stacyfrenz..mlm 2 lagu stacy t'pilih tok top 5...aku sampai t'batok2 m'jerit..STACYYYYYYY!!!!!! lbh kurang cam 2la aku jerit..Hahaha...Congrats Stacy..Hope stacy dpt p Anugerah Juara Lagu ke 24..aminnn...dan mlm ni gaks aku dpt seorg abg...abg?hahaha..nk tau sape..layanlah pic2 kt bwh niiii...



inilah antara wajah2 yg dtg support stacy...siap banner lg tau.. Sebelah kiri 2 ina, wawa & Zura..

inilah penyokong2 stacy yg hadir mlm 2..siap ada org beli t-shirt ag..

Ni lah suasana d dlm Plaza Alam Central...Semangat kannn...huhuhu (soryy pic blur sikit)

bersama adeq ku flyingliza..liza ni support2 gak..tp tetap bawak keje..Hehehe..jgn mara..


bergambar lepas abis semifinal muzik2..time ni kitorg jerit "ALAMAK MASUK FINAL SUDAH"
memang havoc giler time nii...


Nilah die stacyfrenz yg paling semangat...siap dtg dgn tongkat lg...tp malu nk bergambar dgn tongkat..so terpaksalah menahan dekat aku..walaupn aku ni kocik..tp kuat jugak aku menahan badan si erry nii..Huhuhu..walaupn sbnrnya berat..Hahaha..Jgn mara ye erry..



Inilah die abg yg aku maksudkan..En.Kose..dgn rasminya die ckp, yg die abg wawa...bila aku panggil abg kose, die marah..panggil die abg wawa..hehehe..kelakarlah abg wawa nii..sebenarny die nilah presiden stacyfrenz..En.kose a.k.a.abg wawa..Hahaha..



Mlm 2, aku & ina ada bawak bodyguard...So inilah bodyguard wawa & ina...Hahaha..Jgn mara abg appan & erry..



Alamak!! kereta sape ni erry...? Huhuhu..Dgn slambany wawa & erry bergambar dgn kereta misteri nii..Hehehe..tp mata tgk2 gak nii..manalah tau tibo2 muncul tuan die..larikkkkkkk...Hahaha..nilah kereta apo keyhenye yop..betol ke aku eja nii..Hehee..Riz AF6..



Cakkk!! 2 pose dr stacy..manja sudah..Hehehe..



gambar dgn stacy...time ni stacy ada ckp something dgn aku..tue yg muka cover n geram dlm senyuman...Hahaha..



Last skali bergambar bersama2 stacy b4 balik..Badan pon penat..Huhuhu